"Success is getting passed the story you tell yourself”
    -Carrie Gallant

 

Over mij, Evita Amstelveen-Kemper

Vanuit mijn passie en visie heb ik in juli 2015 HRMinded opgericht om uw organisatie op een praktische en pragmatische wijze te ondersteunen, adviseren en vooral te ontzorgen op het gebied van uw personeelsbeleid in relatie met uw bedrijfsvoering. 

De centrale vraag die ik altijd stel: Hoe kan uw personeelsbeleid bijdrage aan de resultaten van uw bedrijfsvoering en wat hebben we hiervoor nodig?  

Mijn jarenlange HR/P&O ervaring heb ik opgedaan binnen de corporate en leisure sector bij organisaties als KPN, TNO ICT, UNIT4 en Madurodam. Ik ben een professionele HR generalist, die vanuit een breed perspectief het overzicht heeft en behoud ten aanzien van de organisatiebehoefte. 

Ik zet graag mijn kennis en ervaring in bij organisaties die de behoefte en/of vraag hebben op het gebied van HR/P&O en daarbij ondersteuning en advies willen hebben.

Als persoon werk ik vanuit mijn eigen authenticiteit met respect voor een ander en “what you see, is what you get”. Ik ben graag helder en duidelijk in mijn communicatie en houd graag een spiegel voor aan mezelf en mijn omgeving. Ik ben “een echte mensen mens” en voel mij betrokken bij de mensen voor wie ik werk. Ik bereik graag resultaten vanuit respect door menselijk te handelen en zakelijk te blijven.

HRMinded = Evita Amstelveen-Kemper