"voor elke MKB onderneming een maatwerkoplossing"

Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw business en datgene doen waar uw organisatie voor staat. Maar ook uw personeel vraagt uw aandacht. U kunt HRMinded inhuren als uw ondersteuning en begeleiding nodig heeft van een zieke medewerker of juist uw HR/P&O processen wilt professionaliseren of efficiënter maken.

Misschien heeft u gewoon een HR/ P&O vraag waar u dagelijks tegen aanloopt in uw bedrijfsvoering. Ook in dit soort vragen ondersteun ik u.

Als StartUp staat u aan het begin van uw organisatie. U heeft plannen om snel te groeien en nieuwe medewerkers in dienst te nemen. HRMinded ondersteunt en ontzorgt u als ondernemer door het hele HR/P&O proces voor uw organisatie op poten te zetten. Van het aannemen van personeel tot en met de administratieve processen en alles wat erbij komt kijken om personeel in dienst te hebben. Zo bent u goed voor bereid op de toekomst en staat niets u in de weg om uw groeistrategie te verwezenlijken.

Als sociale onderneming heeft u niet alleen te maken met maatschappelijke uitdagingen en het creëren van impact, maar ook het realiseren van betrokkenheid en binding van uw vaste medewerkers en (eventuele) vrijwilligers kan een uitdaging voor u zijn. HRMinded kan u hierin ondersteunen en samen met u plannen ontwikkelen om deze betrokkenheid en binding te creëren. Misschien denkt u niet meteen aan alledaagse HR/P&O ondersteuning maar ook voor uw sociale onderneming kan ik u hierin ontzorgen.