HRMinded - Ons team

“You don’t build a business. You build people and then people build the business.”

Zig Ziglar

Ons team

Evita Amstelveen-Kemper

Ik ben een mensen-mens. Goede relaties vind ik belangrijk. Eerlijk en open zakendoen ook. Als verbinder geloof ik in volwaardige partnerships: win-win samenwerkingen. Een goede klik is voorwaarde voor een succesvolle partnership. Ik investeer dan ook in mijn relaties. Mijn 20 jaar internationale ervaring en passie voor HR hebben mij een brede blik gegeven. Ik zie snel verbanden en kan hierdoor snel de vinger op de zere plek leggen. Voor het behalen van kwaliteitsresultaten is het creeeren van draagvlak belangrijk, zodat de stap van denken naar doen gezet kan worden.

Mijn communicatie is helder en duidelijk: “What you see, is what you get”.

Ik ben people & business minded en voel mij betrokken bij de teams waarmee ik samenwerk. Vertrouwen en integriteit staan aan de basis voor mijn manier van werken. Ik focus mij op bedrijven waar het familiegevoel centraal staat: het voor elkaar klaarstaan gecombineerd met zakelijk handelen en communiceren.

Invest, build & get results is waar ik in geloof.

Nita Ramcharan

Ik ben Nita Ramcharan en sinds 1 maart 2024, werkzaam bij HRMinded als HR-adviseur. Ruim 16 jaar geleden maakte ik mijn entree binnen het HR werkveld. Wat begon als een snuffelstage werd uiteindelijk mijn carrière binnen HR.

In de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen en heb ik nog steeds veel passie voor mijn vakgebied. Zo blijf ik leren en groeien en deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Wat ik belangrijk vind in een goede samenwerking is open en eerlijkheid ik geloof dat daar de kracht ligt van een succesvolle samenwerking. Een goede en juiste fundament op HR speelt een essentiële rol bij het creëren van een gezonde werkcultuur. Het ontwikkelen van talent, het zorgdragen voor HR-beleid en regelgeving, het bevorderen van medewerkersbetrokkenheid en het oplossen van conflicten.

Door de HR tools in handen te geven om het werk meetbaar en zichtbaar te maken, ontstaat er erkenning. Dit zorgt niet alleen voor waardering vanuit de directie, maar ook vanuit werknemers.

Door mijn open houding, mijn nieuwsgierigheid en het goed kunnen luisteren ontdek ik de behoeftes van medewerkers en ze te begrijpen. Op deze manier kun je dan werken aan duurzame inzetbaarheid.

Vanuit HR ben ik erop gericht om mensen tot aan hun pensioen gezond en gelukkig aan het werk te houden.

Ik kijk er ontzettend naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, en er samen met Evita en jullie een succesvolle samenwerking van te maken.

Copyright © 2024 - HRMinded - copy: Florien van Basten Batenburg - fotografie: Linda Vreugdenhil - ontwerp site: Renew Identity - realisatie: MKB Webconcept