HRMinded - Reviews

“I don’t think of work as work and play as play. It’s all living.”

Richard Branson

Reviews

Evita heb ik leren kennen als een glas half vol type en een plezierige HR professional. Vertrouwenwekkend en integer. Ik zou haar zo weer voor opdrachten inhuren en haar tevens van harte aanbevelen aan anderen. Zij heeft haar tijdelijke opdracht bij ons met verve vervuld. Vertaling van HR visie naar een compleet personeelshandboek en herziening van functiehuis/profielen opgeleverd. Door het door haar ingezette en gekoppelde proces van inhoud, consultatie en afstemming was er draagvlak in de organisatie en eenvoudige besluitvorming in ons MT. Daarnaast heeft ze ook nog flexibel een paar operationeel en tactische HR vragen opgepakt. Zij is hierbij een stevige senior sparringspartner gebleken van zowel mij als directeur als van onze HR/Office manager.

Joris den Bruinen
Algemeen directeur/ Bestuurder The Hague Security Delta

Personeel brengt vragen met zich mee. Regels veranderen voortdurend en als zelfstandig ondernemer met personeel wordt u geacht de antwoorden te weten en lastige situaties op te lossen. Het kost u uren onderzoek om helder te krijgen wat er precies speelt, welke wet- en regelgeving er op van toepassing is en hoe u het best kunt handelen met betrekking tot allen betrokken partijen. Evita biedt hier een oplossing voor. Zij neemt uw zorgen weg. Ze neemt de uren onderzoek weg. Ze is objectief, recht door zee, altijd beschikbaar voor vragen, snel en denkt mee! Een topper!

Kirsten Stahl
Directeur eigenaar Kinderdagverblijf Sebastiaan

Copyright © 2021 - HRMinded - copy: Florien van Basten Batenburg - fotografie: Linda Vreugdenhil - ontwerp site: Renew Identity - realisatie: MKB Webconcept