HRMinded - Vacature

"Is Human Resources jouw vak, ben jij flexibel, ondernemend en zie jij een uitdaging om mee te werken aan de ontwikkeling en groei van een bedrijf?"

HR Adviseur (24 uur)

Zes jaar geleden is HRMinded door mij opgericht om MKB bedrijven te ondersteunen op het gebied van Human Resources. Naast het uitvoeren van HR projecten voor diverse MKB opdrachtgevers, ben ik het HR aanspreekpunt voor het management en medewerkers van een aantal van deze bedrijven.

De afgelopen jaren is mijn portefeuille sterk gegroeid en om goed maatwerk te kunnen blijven bieden en verder te willen ontwikkelen heb ik ruimte voor een HR-adviseur (24 uur per week).

De ideale kandidaat heeft zo’n 3 jaar werkervaring als HR-adviseur en kan zowel advies alsook operationele werkzaamheden uitvoeren. Je bent bereid om af en toe op locatie van de opdrachtgever te werken, kan goed schakelen tussen de verschillende opdrachtgevers en werkzaamheden. Je bent zelfstandig, proactief, communicatief sterk, enthousiast, een harde werker en flexibel. Het schrikt je niet af om potentiële opdrachtgevers te benaderen. Jouw werkzaamheden vinden thuis plaats of op locatie bij de opdrachtgever.

Daarnaast bouw je samen met mij mee aan de groei van HRMinded! HR projecten waar ik bijvoorbeeld aan werk:

• Optimaliseren van HR beleid, structuur en processen

• Opstellen en/of vernieuwen van HR strategie

• Implementeren van HR-instrumenten (o.a. functie- en salarishuis)

• Ontwikkeltrajecten voor medewerkers en leidinggevenden

• Begeleiden van fusies, overnames en reorganisatie

Dus ben jij die enthousiaste HR-adviseur die deze uitdaging ziet zitten neem dan contact op met mij via: 06-549 21 744 of stuur een motivatie en cv naar: info@hrminded.nl. Met een kop koffie erbij wil ik je graag meer vertellen over mijn bedrijf en natuurlijk alles van jou weten.

Copyright © 2021 - HRMinded - copy: Florien van Basten Batenburg - fotografie: Linda Vreugdenhil - ontwerp site: Renew Identity - realisatie: MKB Webconcept