HRMinded - Samenwerken

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

Cor Stutterheim

Samenwerken met mij

Ondernemerschap is vrijheid, zelf bepalen hoe je werkt, on your terms. Ik geloof dan ook dat je als directeur de ruimte moet blijven houden om te ondernemen, zodat je je kunt focussen op blijvende groei, ontwikkeling en innovatie van je mensen en je bedrijf.

Als collega-ondernemer help ik jou die ruimte te creëren en te behouden. Ik ben jouw HR-partner in crime.

Waar kan ik jou in mijn rol als HR business partner mee helpen?

Duurzaam partnership waarbinnen ik HR-Projecten oppak. Denk aan:

  • Het optimaliseren van de huidige HR structuur, beleid en processen
  • Implementeren van HR-instrumenten als recruitment beleid, rolprofielen, beloningssysteem, beoordelingsmethodiek, personeelshandboek etc.
  • Ontwikkeltrajecten medewerkers en leidinggevenden
  • Begeleiden van fusies en overnames, reorganisaties, en individuele trajecten zoals verzuimbegeleiding en ontslag- & disfunctioneringstrajecten
  • Opstellen en/of vernieuwen van de HR strategie en het maken van de daar bijbehorende strategische keuzes

Wat kan ik als HR business partner voor jouw bedrijf betekenen?

Ik investeer in het leren kennen van jouw bedrijf, de cultuur en de mensen. Mijn kracht zit ‘em in het observeren en analyseren, en pragmatische & praktische flexibele oplossingen creëren, waarmee jij en je team zelfstandig mee verder kunnen werken. Ik blijf graag voor langere termijn als HR partner betrokken. Dat geeft jou de ruimte en mogelijkheid om met mij over HR zaken te blijven sparren. We kunnen snel schakelen, omdat ik de organisatie door en door ken. Ik ben niet alleen een partner voor mijn opdrachtgevers. Ik partner ook met collega-ondernemers op juridisch, persoonlijke ontwikkeling, Arbo- en algemeen HR gebied.

 

Ik ben jouw HR business partner in crime. Ook in het buitenland. 

Wil je een kantoor in het buitenland openen? 
Wil je medewerker uit het buitenland naar Nederland halen, of een van je medewerkers naar het buitenland sturen? Heb je geen idee waar te beginnen en wat er HR & juridisch technisch allemaal bij komt kijken? Geen zorgen, ik regel het voor je. Van A tot Z. Van arbeidsovereenkomst tot het inregelen van de personeels- en salarisadministratie. 

 

Je kunt mij en mijn team inschakelen voor de regio’s 

  • EU/Europa
  • UK, Wales, Schotland
  • Verenigde Staten
  • Canada

 

Meer weten? 

Neem contact met mij op

Copyright © 2021 - HRMinded - copy: Florien van Basten Batenburg - fotografie: Linda Vreugdenhil - ontwerp site: Renew Identity - realisatie: MKB Webconcept