HRMinded - Over mij

“You don’t build a business. You build people and then people build the business.”

Zig Ziglar

Over mij

Ik ben een mensen-mens. Goede relaties vind ik belangrijk. Eerlijk en open zakendoen ook. Als verbinder geloof ik in volwaardige partnerships: win-win samenwerkingen. Een goede klik is voorwaarde voor een succesvolle partnership. Ik investeer dan ook in mijn relaties. Mijn 20 jaar internationale ervaring en passie voor HR hebben mij een brede blik gegeven. Ik zie snel verbanden en kan hierdoor snel de vinger op de zere plek leggen. Voor het behalen van kwaliteitsresultaten is het creeeren van draagvlak belangrijk, zodat de stap van denken naar doen gezet kan worden.

Mijn communicatie is helder en duidelijk: “What you see, is what you get”.

Ik ben people & business minded en voel mij betrokken bij de teams waarmee ik samenwerk. Vertrouwen en integriteit staan aan de basis voor mijn manier van werken. Ik focus mij op bedrijven waar het familiegevoel centraal staat: het voor elkaar klaarstaan gecombineerd met zakelijk handelen en communiceren.

Invest, build & get results is waar ik in geloof.

Copyright © 2021 - HRMinded - copy: Florien van Basten Batenburg - fotografie: Linda Vreugdenhil - ontwerp site: Renew Identity - realisatie: MKB Webconcept